¿Ola? C’est Moi, koffie.

Auke VanderHoek (1974, Eindhoven) is een verhalenverteller in woord en beeld. Als schrijvend journalist en portretfotograaf verhaalt hij graag wat om ons heen gebeurt en te zien is. Als het even kan, deelt hij een persoonlijk kleinood in de vorm van een fotoportret van jou, door een verhaal toe te sturen, een met de hand getypt gedicht te gegeven of een gedicht persoonlijk voor te dragen.

Auke woont al meer dan 25 jaar in de Amsterdamse Bijlmermeer. Als alleenstaande vader kregen zijn zoon en hij gezelschap van papa’s nieuwe liefde Drs. Ozichi. Een bruiloft volgde in 2015 en in 2016 werd het gezin verrijkt met de geboorte van dochter Laïla. Het werk van Auke VanderHoek is hier te volgen.

Beeld: 

Portretten en ander fotowerk, nieuw en uit het archief. Beschikbaar voor een fine-art print voor aan de muur of voor publicaties. Blader of graaf door het archief.

Woord:

Korte komische waargebeurde verhalen uit het dagelijkse gezinsleven van een multi-cultureel samengesteld gezin in hartje Bijlmer. ‘Heb ze maar eens groot’ ook wel bekend als de ‘koffie’ verhaaltjes. “Met zo nu en dan een sausje eroverheen”, aldus zijn bijna 20-jarige zoon Jelle. En gedichten, soms als een spontane ingeving, soms naar een worsteling met de liefde of andere dagelijkse uitdagingen.

Gedichten bundel: ‘Jij, ik en ons leven’

De gedichtenbundel ‘Jij, ik en ons leven’ gaat over mijn bewondering voor jou zoals jij bent. Mijn zoektochten naar geluk in de liefde. De uitdagingen van het alleenstaande vaderschap. Flirten, verliefd worden, het geluk vinden, trouwen en vasthouden aan wat goed is. Het leven en dat te mogen delen.

Bestel de gedichtenbundel:

Door € 15,- (inclusief verzendkosten) over te maken op ING NL83 INGB 0000 908774, tnv A P J van der Hoek onder vermelding van jouw naam en het adres waar je jouw exemplaar wil ontvangen. Of door bij mijzelf direct persoonlijk bij mij te kopen voor € 10,- dan draag ik een gedicht ter plekke voor en als je dat wenst, schrijf ik wat persoonlijks in jouw exemplaar. 

Eerste gedichtenbundel: ‘Jij, ik en ons leven’

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s