Het is ik

C’est Moi of te wel, het is ikke, Auke VanderHoek. Wekelijks probeer ik de grappen, grollen en de flaters uit mijn dagelijks leven te vatten in korte verhalen. Ook wel bekend als de ‘koffie’ verhaaltjes. Deze publiceerde ik op Facebook en ook op Instagram. Grote kans dat ik dit ook weer ga oppakken.

Momenteel ben ik bezig een selectie te bundelen en te vormen tot een boek. Hierover ga ik later eens meer schrijven. Ook hoe je mij daarin kunt steunen door een financiële bijdrage te doneren als blijk van waardering voor de verhalen en het mogelijk maken van het uitgeven van het boek ‘Heb Ze Maar Eens Groot’.

Tot zover en later meer.

Koffie.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s