Gedichtenbundel 'Jij, ik en ons leven' van Auke VanderHoek is nu ook verkrijgbaar via BOL.com

Zijn bewondering voor jou zoals jij bent. De zoektochten naar geluk in de liefde. De uitdagingen van het alleenstaande vaderschap. Flirten, verliefd worden, het geluk vinden, trouwen en vasthouden aan wat goed is. Het leven en dat te mogen delen staan centraal in deze gedichtenbundel: ‘Jij, ik en ons leven’.

Auke VanderHoek (1974, Eindhoven) is een verhalenverteller in woord en beeld. Als schrijvend journalist en portretfotograaf verhaalt hij graag wat om ons heen gebeurt en te zien is. Als het even kan, persoonlijk als kleinnood met een fotoportret, een met de hand getypt gedicht te gegeven of een verhaal toe te sturen of voor te dragen.

Auke woont al meer dan 20 jaar in de Amsterdamse Bijlmermeer. Als alleenstaande vader kregen zijn zoon en hij gezelschap van papa’s nieuwe liefde Ozichi. Een bruiloft volgde. En in 2016 werd het gezin verrijkt met de geboorte van dochter Laïla.

Beylula Yosef: “Mooi, verassend, vol humor en altijd raak.”

Chyralene San A Jong: “Familie woorden, groeipijnen van liefde.”

Floor Y. van den Bosch: “Aansprekend. Op gevoel vol met passie en liefde.”

De gedichtenbundel is simpel en makkelijk te bestellen via BOL.com. En ook te bestellen bij Auke zelf. Maak €14,95 (incl 9%btw en porto) over op NL40 INGB 0007 655995 tnv VanderHoek Fotografie en Journalistiek ovv gedichtenbundel en in de omschrijving het volledige adres waar u het wilt ontvangen. 

Je kan het ook bij Auke persoonlijk kopen als u hem tegenkomt. Met alle liefde draagt hij dan persoonlijk een gedicht aan u voor. 

Verkoop, signeersessies en voordrachten. Wilt u meer boeken inkopen voor de verkoop, uitleen of leestafel: In-stores signeersessies en/of optredens aanvragen? Mail of bel ons. We staan u graag te woord en zijn u graag van dienst. 

Uitgever:
VFJ• VanderHoek Fotografie en Journalistiek
Edumbe 9
1103AH Amsterdam
e: info@aukevanderhoek.com
t: 06-24231937