Jij, ik en ons leven

Zijn bewondering voor jou zoals jij bent. De zoektochten naar geluk in de liefde. De uitdagingen van het alleenstaande vaderschap. Flirten, verliefd worden, het geluk vinden, trouwen en vasthouden aan wat goed is. Het leven en dat te mogen delen staan centraal in deze gedichtenbundel: ‘Jij, ik en ons leven’.

Auke VanderHoek (1974, Eindhoven) is een verhalenverteller in woord en beeld. Als schrijvend journalist en portretfotograaf verhaalt hij graag wat om ons heen gebeurt en te zien is. Als het even kan, persoonlijk als kleinood met een fotoportret, een met de hand getypt gedicht te gegeven of een verhaal toe te sturen of voor te dragen.

Auke woont al meer dan 25 jaar in de Amsterdamse Bijlmermeer. Als alleenstaande vader kregen zijn zoon en hij gezelschap van papa’s nieuwe liefde Chichi. Een bruiloft volgde. En in 2016 werd het gezin verrijkt met de geboorte van dochter Laïla.

Beylula Yosef: “Mooi, verassend, vol humor en altijd raak.”

Chyralene San A Jong: “Familie woorden, groeipijnen van liefde.”

Het werk van Auke VanderHoek is te volgen via zijn site. Op zijn blog ‘Gedichten’ publiceert hij zijn schrijfsels en dichtwerk. Op zijn blog ‘Heb Ze Maar Eens Groot’ publiceert hij korte komische waargebeurde verhalen uit het dagelijkse gezinsleven van een multi-cultureel samengesteld gezin in hartje Bijlmer. “Met zo nu en dan een sausje eroverheen”, aldus zijn 16-jarige zoon Jelle.

Bestel de gedichtenbundel:

Door € 15,- (inclusief verzendkosten) over te maken op ING NL83 INGB 0000 908774, tnv A P J van der Hoek onder vermelding van jouw naam en het adres waar je jouw exemplaar wil ontvangen. Of door bij mijzelf direct persoonlijk bij mij te kopen voor € 10,- dan draag ik een gedicht ter plekke voor en als je dat wenst, schrijf ik wat persoonlijks in jouw exemplaar.