Fotografie van Auke VanderHoek voor als het gewoon goed van professionele kwaliteit moet zijn. Volgens de bijhorende professionele richtlijnen, betrouwbaar en op tijd af. Fotobeelden die u kunt gebruiken voor zakelijke communicaties en media publicaties. Foto’s die de waarde van wie u bent, wat u doet en waar u voor staat laten zien. Denk daarbij aan zakelijke en staatsieportretten, bedrijfsreportages, productfotografie. De juiste foto op de juiste plek op het juiste moment.

Bel of stuur een e-mail

Stuur een e-mail via info@aukevanderhoek.com
of bel naar 06-24231937.
Mijn vrouw en ik staan u graag te woord in het vinden van het juiste beeld. 

Bereikbaarheid

We komen naar u toe op lokatie. Of u komt naar ons toe: we hebben een kleine fijne galerie en fotostudio VanderHoek en Mooren in Amsterdam. Midden in de beroemde stadswijk Bijlmermeer. Makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer en met de auto. We zitten naast Metrostation Kraaiennest, metrolijn 53 CS-Gaasperplas. En we zijn makkelijk te bereiken met de auto via de A1, A2, A9 en A10. Met genoeg gratis parkeerplaatsen. Voor laden en lossen kunt u met de auto tot aan de voordeur komen.

Beeldredactie

Mocht u zich realiseren dat de uitdaging van het vinden, laten maken, bewerken en beheren van foto’s toch meer expertise vereist dan u in huis heeft? We staan u graag terzijde met passende oplossingen om uw beeldbank op orde te krijgen. Te indexeren en klaar te maken voor gebruik voor digitale en gedrukte media.

Werktijden: 24/6

We zijn zeer flexibel met onze werktijden, wij hebben tijd voor u wanneer u ons nodig heeft. En dat doen we met alle liefde 24/6, ‘s ochtends vroeg, in de avond of ‘s nachts. En natuurlijk ook gewoon overdag. Maar niet 24/7, we draaien graag maar, met focus, niet door. Eén dag in de week hebben we totale rust. Dan staat alles even uit. 

Foto-archief op Flickr, klik op de link:

https://www.flickr.com/photos/aukevanderhoek/